Hoe zet je een hengel op

DierenHoe zet je een hengel op

Het kan tot hengel dragen, voor 6 uren

Een zeeaas boot van duizend dollar kwaliteit is gemakkelijker te dragen dan een kleinere. U kunt uw hengel meenemen op een dagelijkse basis. De grotere en duurdere kunnen tot 6 extra uren van visserijplezier dragen. Het enige wat u hoeft te doen is de gastank met 6 flessen te vullen, en dan bent u klaar om te gaan vissen!

Het is heel eenvoudig om de visboot op te zetten.

1. Eerst moet u de onderdelen van de aasboot in elkaar zetten. Dit proces is vergelijkbaar met het in elkaar zetten van de aanhanger van een tractor.

2. 132 pagina’s met uitstekende literatuur

3. Een grote draaggreep maakt het gemakkelijk te dragen

4. De chloorbatterijen van de boot zijn zeer groot. U kunt ze 6 uur lang opladen.

5. Gegarandeerde ondersteuning voor 18 maanden, en 12 maanden van de set-up onderhoud – met geen onderhoud nodig

6. 3M, 5W, 10W fluorescente lampen – gloeiend en LEIDEN licht

7. Amanco, Alkard, baitsite, black box Advantage, big time, urus, InStep, enATCH heten u allen welkom in hun hoogwaardige visboten. De baitsite’s zijn geweldig voor de beet – pas het aas aan de juiste vorm voor de juiste vis.

Bedenk dat al deze eigenschappen van de aasboten bijdragen tot de uitmuntendheid van het vissen. De aasboten zijn net zwemboten. Het water is rustig; daarom is het gemakkelijk voor u om u te concentreren tijdens het azen. Het aas hoeft niet duurder te zijn en het hoeft ook niet gestreept te zijn. Deze boten zijn ook geschikt voor het vissen in kouder water. Daarvoor heb je wellicht de kleinere en fellere tint oranje nodig. De gestreepte ontwerpen zien er “buitenaards” uit – ze schrikken de vis af. Na een tijdje azen met deze boot, zult u een verscheidenheid aan vis vangen.

De aasboten zijn uitgerust met de modernste snufjes. Spillproof synthetische lijnen worden gebruikt voor de trailer. De kunstmatige lijnen zijn honderden malen langer dan de natuurlijke lijnen. Ze zijn zo lang dat ze gemakkelijk om de romp van de trailer gewikkeld kunnen worden. Spillproof lijnen zijn verkrijgbaar bij Garantie.

Het frame van de trailer wordt ook op trillingen getest. Dit is belangrijk omdat het de hele lading van de vlieg precies moet dragen als hij aankomt. Daarom is de trailer uitgerust met zwaar uitgevoerde stalen framestutten. De stutten zijn uniform en dik. Dit is belangrijk omdat het gemakkelijker is om in minder tijd een sterk frame te bouwen. De hele aanhangwagen is voorbereid met een aantal steunen. De draaiende steunen zijn voorgeboord in de aanhangwagen. Dit is belangrijk om hem stabiel te houden tijdens het vervoer.

De aanhangwagen rijdt met twee snelheden. Het is ofwel op de primaire van de motor of als een cruise. Het is belangrijk om een snelheid te kopen die voor u comfortabel is. Aanhangwagens met twee snelheden zijn veel gemakkelijker te hanteren dan de primaire. Een cruise mode is erg handig omdat u de snelheid kunt regelen van 0- 25 mph.

U moet ook een accu voor de aanhangwagen kopen. Dit is een groot artikel en kost meestal meer. U moet kijken naar kwaliteitsaccu’s voor aanhangwagens die diepe cycli hebben. De accu moet een diepe cyclus hebben, wat het een probleemoplosser maakt. Koop de accu van de aanhangwagen gratis bij de dealer. Op die manier kunt u op lange termijn geld besparen. U moet ook de specificaties van de batterij controleren.

Lees meer:

Sportviswinkel 

Visspullen kopen 

Zeeaas kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.