Hondensnoepjes

Natuurlijke Hondensnacks

Laten we eens kijken naar een gemiddelde dag voor een hond. Hond houdt meestal van zijn wandeling, apporteren en achtervolgingsspel. Tijdens deze dag, snakt de hond naar een snack. Dit is het moment waarop u de droogvoerbak van uw hond vult met natuurlijke hondensnacks.

dagen zoals ik wanneer het zo saai is en ik de koelkast van mijn hond wil vullen zodat ik hem een pleziertje kan doen. Dus ik open de koelkast en geef hem een paar traktaties. En wonder boven wonder, zijn gezicht staat in een ballon van vreugde omdat hij een traktatie krijgt! Hij heeft een nieuw concept geleerd. Als ik hem geen snack geef, zal hij niet eten. Ik kan het niet geloven! Ik kijk naar mijn vriendin en ze staart me stom aan met de vraag: “Meen je dat?” Ik denk dat ze een hond is of op zijn minst een holistisch mens die heel slim is. Ze heeft me geleerd om mijn hond wel of niet een snack te geven. Ik denk dat ik een goed baasje ben.

Sommige baasjes vinden het niet erg om hun hond hier en daar wat lekkers te geven, zolang de kwaliteit van het voer maar goed is. Sommige honden kunnen echter gemakkelijk zwaarlijvig worden door te veel te eten. Ik heb een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Ik vind het nog steeds nodig om mijn hond hier en daar wat lekkers te geven. Maar ik zou hem nooit een stuk junkfood geven dat geen voedingswaarde heeft. Dit is een voorbeeld van het geven van te veel junkfood aan je hond. Onze huisdieren worden zwaarlijvig en te zwaar door te veel eten en te weinig beweging.

junkfood eten mag niet meer, maar je hond trakteren wel! Vroeger moest je je hond ongeveer eens in de 3 dagen een traktatie geven. Je gaf ze dan een runderhuid of een vlezig bot. Tegenwoordig kun je ze echter een stukje kaas, een lekker brokje of zelfs een brownie geven. U geeft uw hond niet alleen iets lekkers, maar ook iets gezonds dat goed is voor lichaam en geest. Het is een slim idee om de dagelijkse voeding van uw hond te verdelen over 3 of 4 Respectible Practical dagen.

Als je ze niet trakteert, zullen ze kieskeurig worden of niet reageren. Ze kunnen zelfs hyper worden en altijd hunkeren naar meer traktaties, die op hun beurt hen weer een traktatie, en nog een traktatie, en.

Lees meer

AntiĀ 
Anti trektuig hondĀ 

Leave a Reply

Your email address will not be published.