Hoe u uw hond kunt laten gebruiken?

Dogs & Cats Linden | Hondenkapsalon Linden

gestripte pluk

met hulp van de professionals In Nederland zijn er professionele trimmers en winkels die de tools en ervaring bieden die nodig zijn om deze scheerprocedures in hun gespecialiseerde winkels uit te voeren.

De stappen volgen:

• Zoek een professionele trimmer die ervaring heeft met dit soort trimmen. Ze kunnen een gestripte rug of een geknipte rug trim geven in overeenstemming met specifieke rasrichtlijnen. • Bereid uw hond voor op het bezoek. Dit betekent dat hij eraan moet wennen om de tondeuse te zien en hem in de goede richting te wijzen.• Laat hem wennen aan het geluid van de tondeuse. Gebruik het om een ​​geluid te maken. Probeer het niet te gebruiken terwijl uw hond reageert – dat kan onnodige stress veroorzaken. • Zet de trimmer aan de slag en maak het mes gereed. Afhankelijk van de grootte van uw hond, het aantal mesjes en de manier van knippen, moet u mogelijk een paar rondjes met de tondeuse maken. • Controleer of de tondeuses goed afgesteld en scherp zijn. Als de tondeuse opschept over een automatische messtop, zorg er dan voor dat dit ook echt zo is! Een correct afgestelde tondeuse zorgt ervoor dat het mes stopt, het de juiste hoeveelheid benadert wanneer – niet wanneer het de blote huid bereikt. • Het haar rond de oren en ogen moet gewoonlijk zorgvuldig worden bijgesneden. Het haar rond de oren moet zo worden geplaatst dat de mesjes er in een vlakke hoek in kunnen komen. Gebruik het oorhaar als richtlijn. Als u een oor heeft dat langer is, knipt u het haar voorzichtig tot aan de oordop. Als u te nauw trimt, kunt u de gehoorgang raken. Als u het haar knipt tot het punt waar het de oortip raakt, zal dit er vaak voor zorgen dat het oor in de war raakt en pus wordt gevormd. Op dit moment is het waarschijnlijk beter om met uw hond naar de dierenarts te gaan om de oorzaak vast te stellen en te laten behandelen.

oren

Voor zeer kortharige honden wordt het gebruik van oorreinigers, druppels of zeep aanbevolen. Honden met lange slappe oren hebben de oorreiniger meestal niet nodig, omdat deze toch nooit onder het oor komt. druppels met etherische oliën zijn vaak voldoende om de oren schoon en zacht te houden.

Als u uw hond eenmaal gewend bent aan zijn routine voor het verzorgen van zijn oren, kunt u nu beginnen de oren naar achteren te duwen, de plooien (zo dicht mogelijk) te verwijderen en de binnenkant van het oor op smaak te brengen (met druppels of bouillon). Misschien wil je er een leuke tijd van maken zoals hij of zij met plezier voelt. Beloon uw hond wanneer hij/zij zit om de smaak te geven of te spoelen. Gebruik de vingers om het oor aan de basis te wrijven om de druppels of het staafje dieper in het oor te werken.

Waar te staan ​​voor instructie?

Als u uw hond instructies geeft door middel van een matcoating, zult u merken dat een beginnende hond moeilijk kalm en beheerst kan blijven. Om er zeker van te zijn dat het niet de angst is die de reactie veroorzaakt, werkt u met een solide programma van Limit, Blijf binnen een gecontroleerde omgeving, Benadruk Beloning en creëer vervolgens een omgeving die vredig is.

Hoe doe je dat? Welnu, net zoals je strategieën voor jonge kinderen, stressoren, kritieke incidenten, enz. zou leren, moet je een plan ontwikkelen om met de situatie om te gaan. Het beste plan is wat ik het "twee stappen vooruit, één stap terug"-programma noem.

Er is nog een stap in dit proces, en dat is ervoor zorgen dat u zich zo kalm en zelfverzekerd mogelijk gedraagt, en dat uw hond voelt dat u dat bent. Oefen altijd met het hebben van een "hulpeloze" hond. gebruik dat woord; het is gebruikt.

De veelvoorkomende obstakels voor management

Het idee van veel mensen van wat ze willen in een hond is meer een "get-me-whele!" soort houding. Ze denken echter niet aan het andere uiterste: het deel waar je de "worm-en-aardappel-wormer"-dealer wordt. Dit betekent de bewuste en bewuste verplichting om van uw hond een gast te maken in uw dockingstation!

Er zijn twee hoorns aan die hachelijke situatie:

1. Je bent zo charmant en mensen komen graag bij je op bezoek.

2. Je bent zo verschrikkelijk en mensen komen niet op bezoek omdat ze worden afgestoten door de krab-kras-kras-kras van je hond!

Afhankelijk van welke benadering je de andere middelen aanspreekt. Als u het wilt verminderen, kunt u actie 1 ondernemen en het vermijden. Als je het wilt vermijden, kan het gevaarlijk zijn.

Docking en pijnlijk en gevaarlijk! Maar als je een hond laat afstoten door je huisdier, kan het betekenen dat je 2 stappen achteruit moet doen! Dat kan gevaarlijk zijn.

Dat komt omdat als blijkt dat je je hond 'bedreigt', dat kan gevaarlijk zijn. Als je de andere kant op gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.