Hoe koop je een nieuwe baby?

Hoofdbeschermer ledikant

U kunt een specifiek type kopen (zoals een ledikant/hoek), zij het van hoge kwaliteit, zoals wordt beschreven in artikelen over ledikant bumpers, of u kunt verstelbare ledikant bumpers bestellen bij al onze online retailers, zoals GrandTerra.

post extreem moederen . Aangezien er zoveel geschreven en gezegd wordt over welke baby’s niet op welke bedden mogen slapen, zal ik het alleen hebben over de hoofdbeschermer die ik als effectiever beschouw voor het aantal voorvallen dat ik heb aangetroffen.

Ze zouden het meest comfortabel zijn, als ze op de juiste manier werden gedaan.

Voordat ik begin met mijn aanbevelingen voor een mooie hoofdbeschermer (flexibel) voor uw pasgeboren baby, wil ik graag iets uitleggen over hoe ik denk dat baby’s slapen.

Kijk voor een eerste indruk naar de foto hieronder en merk op dat deze van heel dichtbij is genomen, maar u zou het duidelijk moeten kunnen zien zodra de baby dicht bij de bovenkant van zijn/haar wiegbedje is. Vergeet niet dat er een luchtgat in het bedje zit als gevolg van de bassinetstoel. Dit kan gemakkelijk worden gesloten met zeer weinig werk en kan de reden zijn waarom u zich zo ongemakkelijk voelt als u te dicht bij uw baby bent.

Baby’s beginnen net te vervellen, maar ze kunnen al een jaar of twee oud zijn. U doet uw best om dit proces te verzachten (uw baby dragen tot ongeveer 8 weken, twee keer per dag inwikkelen, enz.) maar het gaat gepaard met zijn eigen groeifase.

Je moet heel wat leren om zo snel mogelijk van deze nieuwe ervaring te kunnen genieten!

Als de kaap van 6 weken is overschreden, zult u een zeer bedrukt vraagteken hebben waarbij u in een grootmoedershouding zit terwijl uw baby op uw armen in zijn/haar box kruipt. Dit is een baby die veel beslissingen moet nemen over zijn eigen behoeften. Hij zal het eten, tandenpoetsen en slapen moeten uitstellen vanwege deze leercurve.

Het vraagteken wordt er twee en zal waarschijnlijk regels opstellen waar jij en/of je baby het niet mee eens zullen zijn! De mijne is ook veranderd in een verantwoordelijkheid!

Wanneer je baby nog zo pril is dat je je moet ontspannen terwijl je voor hem/haar zorgt, behandel je baby dan alsof hij/zij een volwassene is. Soms zult u zich niet kunnen ontspannen als u ervoor zorgt dat uw baby gezond genoeg is. U hebt misschien wazige, felle en lichtgekleurde make-up meegenomen voor het bad of de verzorging, wat misschien niet geschikt is voor uw baby.

We moeten stoppen en voorzichtig zijn met hun make-up. Wees voorzichtig met de lippenstift van je baby, steel, gebruik of beschadig hem niet.

Misschien moet je wachten tot het “werkt”. Baby, je HIV heeft gezien zijn/haar acne misschien de rustigere kinderkamer nodig, met minder lawaaierige prikkels. Als hij/zij op zijn/haar rug kan/wil slapen, en als je rollen gebruikt, impliceert dat comfort, niet te hard duwen.

Als u uw baby in de wieg leidt, let dan altijd op in welke richting u beweegt. Laat hem/haar beslissen hoe veilig dat is. Elke keer als u van richting verandert, of uw handen op zijn rug legt, kan hij besluiten zich te kronkelen. Geef hem de tijd om te kalmeren. Wanneer hij/zij zich op zijn/haar gemak voelt met de posities en de zintuigen, zal hij/zij zelfverzekerder worden en een groter leervermogen hebben.

Het is ook een goed idee om uw baby voorzichtig uit de wieg te duwen als hij/zij zichzelf verwond heeft in zijn/haar slaap. Het is geen cluster en het moet uiteindelijk stoppen! Een ding heb ik gemerkt, is dat de mond van je baby open kan gaan bij peuter en dat babyhandjes vaak op de kaak duwen bij peuter en dat de mond van volwassenen dicht is.

Als u een commode of een zitzakmatras in bed wilt gebruiken of als u het nog niet prettig vindt dat uw baby leert kruipen, gebruik ze dan als een barrière voor uw baby. Degenen die een zachte plastic bovenkant hebben die rondfladdert als een kussen, vindt u misschien comfortabeler om op te schommelen, enz.

Bij beginnende baby’s zijn er buffersystemen en kussens die ze zelf moeten leren gebruiken. Het kan eigenlijk heel beleefd en ongedwongen zijn om een kussen te gebruiken als voetensteun in de wieg of als rustplaats voor de voetjes van uw baby.

Als u uw baby begint te koesteren, kan het comfortabeler zijn om hem in dekens en lakens te laten spelen terwijl u naar uw werk gaat. Een Looping, Gripper “Babe”, kussen, of Siliconen matrassen, hieronder zijn een paar zou een aantal goede zijn. Zowel “baby met krullen” of “bigfoot”

Lees meer

Lichtgevende knuffel 

Leave a Reply

Your email address will not be published.